Hulmurs­isolering

Hulmurs­isolering

Eksisterende isolering i hulmuren falder sammen over tid og isolerer derfor ikke ordentligt. Se her hvad du kan gøre.

Er isoleringen faldet sammen vil man opleve kolde områder forskellige steder på indervæggen – der hvor isoleringen er faldet sammen. Det er kuldebroer, som er årsag til varmetab og en forhøjet varmeregning.Inden vi isolerer hulmuren i dit hus, inspicerer vi hulmuren ved at bore et hul i fugen, og med et kamera tjekker vi tilstanden af den eksisterende isolering, samt hvor meget isolering der allerede er i hulmuren.

Ved hulmursisolering blæses Papiruld ind i hulrummet mellem yder- og indervæg. Når der indblæses Papiruld i sådan en hulmur, vil den gamle isolering blive presset op af bagvæggen og hulrummet foran bliver fyldt ud med Papiruld, og derved sikres en optimal isolering.

Hvad siger vores kunder?

Seriøst og kompetent firma med Tommy ved roret

En fantastisk service, ringer altid tilbage, kommer til tiden, rydder pænt op.. en håndværker vi helt sikkert kan anbefale

Isolering af skunk og loft og ny loftlem
Rigtig flot håndværk og super god service

Skal du have et isoleringstjek?

Vi kigger på den eksisterende isolering i dit hus og vurderer, om det kan betale sig at efterisolere. Vi måler dit hus op, så du har et præcist tilbud på DIT hus. Vi fratrækker arealet af vinduer og døre, så du kun betaler for det, vi isolerer.

  • Fryser du om tæerne?

  • Vil du spare på varmen?

  • Er du generet af støj?

Vi er autoriseret isolatør for Papiruld Danmark A/S og bruger Papiruld herfra. Det er et veldokumenteret produkt, som har været på markedet i næsten 30 år og er indblæst i ca. 100.000 bygninger i Danmark.

Papiruld indblæses gennem hul i fuge

For at indblæse Papiruld, borer vi et hul i fugen mellem to mursten og fylder hulrummet op med Papiruld. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten. Herefter blæses Papiruld ind i hulrummet under tryk. Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikrer os, at alle hulrum er fyldt ud med isolering. Hullerne lukkes igen med matchende fugemateriale.

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets ydervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man benytter Papiruld til efterisolering. Det kan for alvor mærkes på varmeregningen, hvor man kan spare op mod 6.000 kr. om året, hvis vi regner med et parcelhus på 120 m² med en hulmur på 70m².*

*Tallene er baseret på tal fra Videncenter for energibesparelse i bygninger.